maanantai 27. joulukuuta 2010

Sublime Balkiss (EdP)



Parfyymitalo: The Different Company

The Different Company kuuluu niin sanottuihin niche-parfyymitaloihin. Näitä tuoksuja ei joka marketista siis saa, mutta netistä etsivä löytää tuoksuja mielin määrin.

Sublime Balkiss kotiutui tänään luokseni tuoksunäytteen muodossa ja joutui välittömästi testiin. Pulloa en siis voi erityisesti arvostella.

Ensituoksu: Hyvin marjaisa, kuin keskellä kuumaa kesäpäivää keräisi herukoita ja siirtelisi herukkapensaan oksia pois tieltä. Ensituoksu ei silti ole erityisen makea.

Sydäntuoksu: Marjaisuuden loivetessa esiin tulee ruusut ja orvokit. Tuoksu muuntuu tässä vaiheessa hyvin kukkaparfyymimäiseksi. Melkein kuin nuuskisi lapsuudessa mummon ruusuista saunasaippuaa. Tuoksussa on myös hiven nahkaa mukana.

Pohjatuoksu: Tunnin sisään tuoksu tasoittuu iholla pehmeäksi ruusun, orvokin ja patsulin sekoitukseksi. Tuoksun kesto on mainio, minun ihollani lopputuoksu on säilynyt hyvin koko iltapäivän.

Omat fiilikset: Persoonallinen tuoksu. Jos pidät YSL:n Babydollista, niin tämä on vähän kuin aikuisempi ja vakavampi versio siitä. Sopisi hyvin jakkupuvun kaveriksi palaveriin, ei liian tungetteleva mutta hyvin naisellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti