tiistai 1. maaliskuuta 2011

Arvonnasta ja Guccin Guilty

Koska kovin moni ei näköjään ole muistanut vielä itseään ilmoittaa arvontaan, jatketaan osallistumisaikaa vielä maaliskuun verran. Helpotetaan vielä sen verran, että tähänkin postaukseen kommentoimalla voi suoraan osallistua. =)

Osallistuminen kannattaa, sillä palkinto on varsin kiva yllätys.

BTW, olen syvästi pettynyt. Syyllinen on Guccin Guilty, jolle on luotu hieno (tosin aika bling) pullo ja sincitymäinen mainos, jossa palloilevat True Bloodin Kuningatar Sophie-Anne (Evan Rachel Wood) ja Marvelin uusi Kapteeni Amerikka (Chris Evans). Eli mainos on maksanut maltaita. Myös varmaan muukin brändäys. Ongelma on tässä tapauksessa ainoastaan pullon sisältö.

Toki hajuveden voi brändätä tähän tyyliin: "Hän on kaunotar, joka kietoo kaikki pauloihinsa. Hän on myös kapinallinen, joka elää täysillä, on voimakas ja elinvoimainen. Rajat ovat hänelle rikkomista varten. Hänen mottonsa on ”se ei pelaa, joka pelkää”." Joo, ihan kiva mainoslause. Mutta tosi asiassa tuoksu on pliisu. Se on ajan hermolla siinä mielessä, että se tuoksuu siltä miltä kaikki muutkin trendiparfyymit. Se ei erotu joukosta. Eikä siinä tasan ole mitään kapinallista.

Kyllä on Guccin brändi nuupahtanut pahasti Tom Fordin ajoista. Ja se ei todellakaan pelkästään koske tätä hajuvettä. Turhan monet viime vuosien yritelmät on väännetty massatuotteiksi. Se ei ole oikea linja, jos Gucci tahtoo olla jälleen edelläkävijä. Ford osasi sen, vaikka olikin ilmeisesti muuten rasittava perfektionisti ja itsevaltias tirehtööri.

Jos mä kuvailisin Guiltya sanoilla, niin se olisi ennemminkin "kiltti kotiäiti joka tahtoo olla yhä trendikäs". Siis ihan kiva kevyt ja makea hedelmäinen orientaali, mutta nimensä ja brändinsä kanssa tällä hajuvedellä on yhtä paljon yhteistä kuin Atrian lihapullalla ja Chez Dominiquella. Just sayin'.

1 kommentti:

  1. Osallistun! :)
    Mäkin olin pettynyt tohon Guiltyyn, odotin parempaa hienolta putelilta..

    VastaaPoista