lauantai 8. tammikuuta 2011

Chance Eau Tendre (EdT)



Parfyymitalo: Chanel

Chance Eau Tendre on Chancen toinen päivitetty versio. Chance Eau Tendrella ja Eau Fraichella Chanel etsii itselleen selvästi nuorempaa asiakaskuntaa kuin aikaisemmin. Myös Cristallesta on tehty nuorekkaampi ja raikkaampi versio, Cristalle Eau Verte.

Ensituoksu: Eau Tendre aukeaa pirskahtelevän kirpeällä greipin ja kvittenin tuoksulla, joka valitettavasti häviää minuuteissa.

Sydäntuoksu: Sitruksien vaimetessa tuoksu aukeaa hyvin kukkaisena ja varsinkin hyasintti tuoksuu selvästi. Tietyssä mielessä hyasintti myös luo persoonaa muuten aika tyypilliseen saippuaisen kevyeen kukkaistuoksuun.

Pohjatuoksu: Hyasintin alkaessa hälvetä iholle jää kevyt kukkais-puuterinen tuoksu, joka harmillisesti hälvenee viimeistään iltapäivään mennessä.

Omat fiilikset: Pirteä ja keveä kukkaistuoksu, jota käyttäessä tulee hyvälle tuulelle. Chanelin parfyymitalolta tämä on perinteisiin nähden kesy esitys, mutta myy takuulla kuin häkä niille joiden mielestä No.5 on mummoparfyymi. Sopii nuorille ensimmäiseksi laatuhajuvedeksi, mutta myös aikuisemmille töihin tai aurinkoisiin kevätpäiviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti