keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Halpaa huvia

Toista vuotta sitten bongasin jostain ulkomaisesta kauneusblogista E.L.F.-meikit. Aluksi tilasin meikkisuteja, sillä 1,5£ (alle 2€) kappale tuntui kerrassaan mainiolta tarjoukselta ja olin alkanut juuri opetella luomivärien häivyttämistä.



Samaiset sudit ovat minulla edelleen käytössä ja vaikka niistä satunnaisesti jokin karva irtoaakin, on ne hyvinkin hintansa edestä toimineet. Suosittelen niitä ensimmäisiksi kunnon luomivärisudeiksi teineille ja muillekin jotka eivät halua maksaa 10-20€/kpl luomivärisudeistaan. Ero verrattuna vaahtomuovisuteihin, joita lähes jokainen meikkifirma luomiväriensä mukaan liittää, on merkittävä. Todella hyviä ovat eyeshadow brush, defining eye brush, blending eye brush ja eye crease brush. Blushing brush on ihan ok. Eyeliner brush ja concealer brush ovat olleet täysin turhia ostoksia.

Ensimmäisten ostosteni oltua rohkaisevia tilasin kaikenlaista muutakin kivaa ELF:ltä.



Irtoripset ovat mainioita ja edullisia, kunhan hankkii kaupasta kunnollisen liiman niitä varten. Itse leikkaan ripset usein puoliksi, jolloin ne sopivat hillitympäänkin silmämeikkiin. Halvempia ripsiä en ole muualta vielä löytänyt, joten näitä hamstraan säännöllisesti.



Luomiväripaletit (4 väriä), on kohtalaisella pigmentillä varustettuja. Ei mitenkään huikeita, mutta hinta-laatusuhde ei edelleenkään ole pöllömpi. Alle kahdella eurolla ei oikeastaan voi kukaan odottaa Dior-laatua.



Voideluomiväriduot on ihan kivoja yksinään luomella, mutta meikin pohjustukseen niistä ei ole. Kohtalainen pigmentti näissäkin.



Shimmering Facial Whip korostus/poskipuna (pink lemonade, alimpana kuvassa): Voidemainen tuote, jota voi varmaan käyttää väristä riippuen korostukseen, poskille tai luomille. Putkilo on aika pieni ja tuotteessa on runsaasti shimmeriä. Pigmentti on aika hentoinen. Ihan kiva, mutta mulle turha.

Super glossy -huulikiillot kuuluu myös samaan hintasarjaan. Näissä huulikiilloissa on aurinkosuoja 15. Huulikiillot tuoksuvat kaikki varsin makealta ja ovat hieman tahmaisia. Suureksi surukseni kaikki hankkimani värit ovat varsin läpikuultavia, vaikka ELFin sivuilla osa näyttääkin melko tummilta.

Hypershine -huulikiilloista olen hankkinut vain Vixenin. Omilla huulillani tämä antaa hieman väriä, mutta vaaleammille varmaan enemmänkin. Näppärä kynä on ihan kiva, tosin Stilalla on samanlaisia parempina (ja kalliimmalla). Hypershine on myöskin hieman tahmean oloinen huulilla ja makeahkon tuoksuinen.



Huultenrajauskynät Mauve Luxe ja Bark. Huultenrajauskynien mukana tuli myös teroittimet. Mauve Luxe on metallisempi malva/luumunsävy ja Bark matta punaruskea. Aika kuivan oloisia kädelle laitettuna. Näitä en ole käyttänyt koskaan, koska todella harvoin tulen rajanneeksi huuliani.

Shimmer silmänrajauskynät violettina, harmaana ja mustana. Väri liukuu hyvin ja pigmenttiä riittää. Kynissä mukana teroittimet. Kynien mainitsemaa kimalletta ei kyllä juurikaan näy, mutta muuten kynät ovat hyviä rajaamiseen. Ehdottomasti hyvä ostos!

Studio-sarja: ELFin kalliimpia meikkejä (3,50£ tai 6£/kpl tuotteesta riippuen)



Studio Bronzer (Warm): iso aurinkopuuteri, laadukas, mutta minulle liian vaalea jopa talvella. Lisäksi tahtoisin aurinkopuuterini olevan matta ja tässä on shimmeriä. Ehdottomasti silti hintansa arvoinen. 3,50£

Eyebrow kit (Medium): Kulmavärisetti jossa näppärä kaksipäinen suti, vaha ja väri. Tätä käytän aina meikatessani. Vahapuoli onkin jo pohjaan asti käytetty. Samanlaiset kulmaväripaletit tuppaavat maksamaan Suomessa merkistä riippuen 20-30€, joten tästä en helpolla luovu. Medium on sopiva oikeasti tummakulmaiselle. Jos kulmasi ovat vaaleammat, niin kannattaa suosiolla ottaa vaaleampi väri. 3,50£

Cream eyeliner (musta): Tätäkään tuotetta ei saa halvoilta merkeiltä Suomesta. Ehdottomasti laatutuote, kestää pakkasen ja tuiskun, kunhan ei hankaa silmiä. Sopii ainakin omille herkille silmilleni. Voidemaiseksi lineriksi mainio tuote ja hinta loistava. Tätä saa vielä monessa värissäkin. Mukana myös näppärä suti. 3,50£

High Definition puuteri: Toimii ihan niinkuin puuterin pitääkin. Itselläni on kuiva iho, joten en tiedä kuinka hyvin pitää rasvaisen ihon kiillon poissa. Hienojakoista ja ihan kunnollisen kokoinen purkki. 6£



Ennen joulua tilatessani sain myös ilmaiseksi sadan luomivärin paletin. Värejähän tässä on vaikka millä mitalla, mutta valitettavasti pigmentti useimmissa on aika onneton. Ihan ok ilmaislahjana, mutta en kyllä ostaisi tätä erikseen (nyt alennuksessa 7,50£).

Kaiken kaikkiaan Studio linjan tuotteet ovat todella loistavia ja tavallisistakin ELF-tuotteista suosittelen erityisesti luomivärisuteja, tekoripsiä ja silmienrajauskyniä. Huulikiillot on ihan ok, jos ei kaipaa paljoa väriä ja tahmaisuus ei haittaa. Mikään tuote ei ole ollut tajuttoman huono, mutta sadan luomivärin paletti oli kyllä pigmentiltään varsin vaisu.

Kiinnostuneille linkki: http://www.eyeslipsface.co.uk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti