sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Evening Edged in Gold (EdP)

Plum jam
Kuvitus: svennevenn

Parfyymitalo: Ineke

Ensituoksu: Ensinuuhkaisulla tuoksusta tulee epäilyttävästi mieleen kotitekoinen luumulikööri. Sellainen sokerisen imelä ja jouluinen. Osmanthus tuo oman kukkaisen arominsa luumun seuraksi ja alkaa onneksi tasapainottaa tuoksua ennen kuin kokonaan mennään torttutäytteen puolelle.

Sydäntuoksu: Hahaa, täällähän niitä joulumausteita on! Aivan varmasti kanelia ja vaniljaa, mutta ehkä myös hiukan korianteria seassa tasapainottamassa? Ehkä muualla kuin Suomessa tämä on eksoottinen tuoksuyhdistelmä, mutta mä en tästä jouluteemasta pääse kauhean pitkälle. Tuoksuun on lisätty myös sahramia ja angel's trumpetia, jotka onneksi alkavat viemään tuoksua trooppisempaan suuntaan.

Pohjatuoksu: Sokeriset luumut, mausteet ja trooppiset kukat alkavat tunnin kuluessa antaa tietä nahkalle ja puulle. Nahkan aromistahan joko tykkää tai ei, mutta tässä tuoksussa se ei tule kovin selvästi esiin. Nahka välähtää välillä tuoksussa esiin, mutta satulahuonetta se ei missään vaiheessa muistuta. Pikemminkin ranskalaisen villakoiran nahkaista talutusremmiä, kun tuhdisti parfymoitu rouva ulkoiluttaa fifiään puistossa.
Tuoksun kesto on hyvä. Kun tätä aamulla tupsuttaa, niin hyvin pärjää läpi työpäivän.

Omat fiilikset: Tämä olisi ihan omiaan pikkujoulubileissä ja muutenkin iltatuoksuna. Päivällä luumuviinan haju ei ainakaan minussa hirveästi ihastusta herätä. Tuoksu on persoonallisesti rakennettu, mutta todella makea. Varmasti tälle löytyy silti runsaasti ystäviä, onhan Pink Sugarillakin oma kannattajakuntansa. Aikuiselle ja itsevarmalle naiselle, joka pitää makeudesta ja mausteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti