perjantai 7. tammikuuta 2011

Viikon klassikko: Contradiction for women (EdP)



Parfyymitalo: Calvin Klein

Contradiction on kukkaisorientaali tuoksu, joka tuli markkinoille 1998 ja poistui kaikessa hiljaisuudessa hajuvesien hautuumaalle muutama vuosi sitten. Pienellä etsimisellä tuotetta kyllä vielä löytyy mm. StrawberryNETistä tai Amazonista.

Ensituoksu: Tuoksu aukeaa makean kukkaisena, jota kehystää jännä eukalyptuksesta johtuva metallinen vivahde. Mieleen tulee eukalyptuksella maustettu kukkaishunaja. Kielot, pionit ja ruusut tuoksuvat harmoniassa.

Sydäntuoksu: Kun tuoksu syvenee, siihen tulee lempeä puuterimainen sävy. Jasmiinia ja jotain hedelmäistä aukeaa taustalla.

Pohjatuoksu: Noin tunnin sisään kukkaisuus vaimenee ja esiin tulee pehmeä santelipuinen aromi. Seassa on pieni ripaus myskiä, vaniljaa ja hieman mausteista tonkapapua. Tuoksu kestää pehmeänä taustana koko päivän ja sulautuu kauniisti iholle.

Omat fiilikset: Tämä on aika monimutkainen tuoksu, joka yllättää persoonallisuudellaan. Kuitenkin tuoksu ei ole missään vaiheessa päällekäyvä, vaan kuin lempeää sarkasmia tavanomaisempien kukkaistuoksujen joukossa. Tuoksun rakenne on varsin hartaudella rakennettu ja hienostunut. Sopisi erittäin hyvin viileälle ja naiselliselle älykölle toimistotuoksuksi tai kevyeksi iltatuoksuksi.

1 kommentti:

  1. En tiennytkään, että Contradicition lopetettiin, äitini käytti sitä vuosia sitten ja muistin tuoksun olleen mielenkiintoinen. nyt vanhempana olisi olut hauskaa kokeilla sitä uudestaan...

    VastaaPoista