perjantai 21. tammikuuta 2011

Ophelia (EdP)

Ophelia Redesigned
Kuvitus: Jem Yoshioka

Parfyymitalo: Heeley

Ensituoksu: Kieloa, ruohoa, sitrusta ja jasmiinia. Kevyen kukkainen ja jopa saippuainen aromi. Vaikka virallisessa tuoksulistassa ei kieloa ole, niin siltä tämä mun mielestä pääasiassa tuoksuu.

Sydäntuoksu: Ensituoksu pysyy aika samanlaisena koko ajan. Tuoksun kehitttyessä siihen tulee mukaan hieman myskiä, mutta niin vähän että sitä tuskin huomaa. Jotenkin tuoksun odottaisi vielä kehittyvän joko kukkaisemmaksi tai puisemmaksi, mutta se vaan jää vajaaksi.

Pohjatuoksu: Tuoksu tuntuu olevan hyvin lineaarinen ja jopa tietyssä mielessä yksitotinen. Samat jutut mitkä tuoksuvat jo alussa jatkavat edelleen loppuun asti. Tuoksu pysyy kevyen kukkaisena iholla 3-4 tuntia ennen kuin vaatii lisäämistä.

Omat fiilikset:
Tämä muistuttaa yllättävän paljon Diorissimoa. Sellainen kevyempi ja tyttömäisempi versio siitä. Ophelia ei missään tapauksessa ole statement-tuoksu. Tuoksu on sopiva kilteille tytöille, minun makuuni tämä on jopa vähän liian rauhallinen, hyvin käyttäytyvä ja yllätyksetön. Sopii varmasti mainiosti kevään tuoreelle ylioppilaalle ja nuorille idealisteille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti