lauantai 12. helmikuuta 2011

Lady Vengeance (EdP)


Parfyymitalo: Juliette Has a Gun

Solifloreviikon kunniaksi kokeillaan vielä toista ruusutuoksua. Juliette Has a Gun on nuori ja rockahtava parfyymitalo, joka tunnetaan persoonallisista tuoksuista, kuten Not A Perfume, joka luottaa yhteen ainoaan tuoksuosaan. Pullodesign tällä talolla on huippuluokkaa ja tuoksuosaaminen tulee Riccien parfyymisuvusta sekä yhteistyöstä Francis Kurkdjianin kanssa.

Juliettella on loistava kokeiludiili nettikaupassaan. Alle seitsemällä eurolla voi testata koko sarjan tuoksut, sekä saa vielä alennuskoodin jolla voi ostaa edullisesti sen tuoksun mihin on tykästynyt. Eurooppaan ei ole edes kuljetusmaksuja, joten tämä tarjous kannattaa jokaisen parfyymifriikin tsekata!

Linkki: Juliette Has a Gun



Ja sitten Lady Vengeancen pariin...

Ensituoksu: Patsuli pompahtaa ekalla suihkaisulla varsin jäntevänä esiin, mutta rauhoittuu pian lämpimäksi sykkeeksi ruusujen seuraksi.

Sydäntuoksu: Ruusut ja vanilja sekoittuvat patsuliin, mikä muodostaa toisaalta hyvin klassisen pehmeän ja "ladymaisen" ja toisaalta aika räväkän yhdistelmän.

Pohjatuoksu: Sydäntuoksun lineaarisuus jatkuu vielä tuoksun pohjalla. Vaikka esiintulevia tuoksuaineksia ei ole miljoonaa, niin tämä tuoksu rokkaa kuin hirvi. Ruusut alkavat loppua kohti loivenemaan, mutta siihen mennessä niistä onkin saanut nauttia täysin siemauksin.
Lady V. kestää iholla noin 6-8 tuntia, eli tätä ei tarvitse olla lisäämässä joka välissä.

Omat fiilikset: Viikon paras! Vaikka minä ja vanilja emme ole ylimmät ystävät, niin tämä tuoksu on todella namia. Lady Vengeancella on paljon persoonaa ruusutuoksuksi, brittiläisittäin sexy little minx. Ei ehkä ihan vauvasta vaariin sopiva, sillä tuoksuu chyprensä vuoksi melko aikuiselta, mutta esim. ystävänpäiväksi loistava herkkupala. Sopii niin päivään kuin iltaan.

Kuvat: Juliette Has a Gun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti