keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Mimosa pour moi (EdT)

mimosa
Kuva: crabchick

Parfyymitalo: L'Artisan Parfumeur

L'Artisan Parfumeur on pariisilainen hajuvesitalo, joka on tarponut eteenpäin erikoistuoksujen tiellä jo 70-luvusta lähtien. L'Artisanilla on useita kukkaispohjaisia tuoksuja, ja päivän mimosa kuuluukin heidän puutarhakokoelmaansa.

Ensituoksu: Häivähdys vihreää orvokinlehteä, joka häviää samalla kun tuoksu kuivuu iholle. Esiin puhkeaa hento, mutta aidon oloinen mimosa. Pehmeä, aavistuksen puuterinen ja ripauksen makea.

Sydäntuoksu: Sydämessä on aavistus mustaherukan lehteä, joka sopii mainiosti herkän mimosan kaveriksi. Tämä on kuin aurinko pilkistäisi pilven takaa sateen jälkeen. Vihreys estää mimosaa kehittymästä liian hunajaiseksi, mikä on minun kirjoissani aina plussaa.

Pohjatuoksu: Aavistus puuta ja vaniljaa löytyy pohjalta, mutta hyvin, hyvin kevyesti.
Kesto on valitettavasti sieltä heikommasta päästä, noin 3 tuntia ihollani.

Omat fiilikset: Olin varautunut todella makeaan tuoksuun, joten olen hyvin iloisesti yllättynyt, että tämä ei ole sellainen. Oikein symppis tuoksu. Sopii herkkänenäisillekin, sillä se sulautuu todella kauniisti iholle. Käyttäisin tätä tulevissa kevään ja kesän juhlissa, sillä sitä voi kivasti kerrostaa tarvittaessa, mutta silti on koko ajan raikas ja huoliteltu olo. Menisi varmasti kevään morsiamillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti