torstai 24. helmikuuta 2011

Talvinaaman pelastus


Näin talvipakkasilla mun ihoni korpahtaa välillä todella pahasti. Tai korppu ja herkkä se on jo luonnostaan, mutta -30 astetta ja täysi patterilämmitys saa sen kiristämään ja hilseilemään hyvin helposti.

Tänä talvena kaksi asiaa on normaalin ihonhoitorutiinini lisäksi auttanut todella hyvin. Toinen on ollut ilmankostutin ja toinen Vichyn Aqualia Thermal herkän ihon naamio. Naamion sain kaupanpäällislahjaksi apteekista, kun ostin Vichyn naamarasvan, joten hinnasta ei ole tietoa. Sen sijaan tehoa voin kehua.

Itse käytän tätä pari kertaa viikossa (useamminkin näin pakkasella) saunan ja ihonpuhdistuksen jälkeen. Reilu kerros naamiota naamaan välttäen silmänympäryksiä ja vartin imeytys. Sen jälkeen pyyhin vanulapulla ylimääräisen pois ja laitan yövoiteen ja silmänympärysvoiteen. Aamulla naama on pehmeä ja rauhoittunut.

Herkälle iholle tämä on tosi kiva, koska monet naamiot on yksinkertaisesti liian tuhteja ja kirvelevät herkästi ihollani. Tämä ei kirvele. Lisäksi naamio on parabeeniton ja allergiatestattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti