torstai 17. helmikuuta 2011

Not a Perfume (EdP)


Parfyymitalo: Juliette Has a Gun

En malta olla tekemättä arviota tästä tuoksusta. =) Not a Perfume koostuu vain yhdestä tuoksuaineosasta. Ambroksaanista. Ehdoton bonus tuoksussa on se, että se on täysin allergeeniton. Tietysti hajusteyliherkille tämäkään ei taida toimia, mutta muille herkille tämä on oikeasti kiva juttu. Itsekin välttelen pahimpina koivu- ja heinänuhakausina ylimääräisiä allergeeneja, koska en tahdo herkistyä enempää. Viime kevään saldo parin allergeenin yhteensattumisesta oli umpeen muurautuneet silmät, vinkuva hengitys ja visiitti päivystykseen. Tämä siis pääsee keväällä tosikoetukselle.

Miltä ambroksaani sitten tuoksuu? Mun nenääni tämä tuntuu pehmeän puiselta, puhtaan saippuaiselta, puuteriselta ja aavistuksen meripihkaiselta. Tuoksu sulautuu ihoon todella hyvin, jolloin siitä tulee pehmeä skin scent. Iholla tuoksu pysyy hyvinkin 6-8 tuntia.



Omat fiilikset: Näin pakkaspäivänä tämä sopii täydellisesti pehmeän merinovillapaidan kaveriksi. Mä oikeasti tykkään tästä todella paljon. Se on elegantti, yksinkertainen ja rauhoittava. Nyt kun olen testannut tätä tuoksua, niin osaan sanoa, että sitä käytetään aika monen itämaisen ja kukkatuoksun pohjalla.

Muistattehan, että Juliettella on nettisivuillaan mainio testipaketti tarjolla!

Kuvat: Juliette Has a Gun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti